RBOB als werkgever

RBOB De Kempen wil dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen en blijven leren. Onze medewerkers zijn ondernemende professionals: mensen die initiatief nemen in vernieuwen en verbetering. De medewerkers nemen de regie over hun persoonlijke ontwikkeling en worden hierin ondersteund door RBOB De Kempen.

RBOB De Kempen ziet graag dat de medewerker zelf ook gericht is op het ontwikkelen van het eigen professioneel handelen. RBOB De Kempen zet hierbij in op collegiaal leren, je adviseert hierbij je collega’s op het gebied van jouw eigen expertise. We blijven zelf continu leren waardoor we inzicht krijgen in wat elk kind nodig heeft om ook te blijven ontwikkelen. Zo bouwen we samen aan de toekomst.

Naast dat er veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling, is er ook aandacht voor plezier. Er hangt in onze teams een prettige sfeer waardoor medewerkers zich thuis voelen. Collega’s zijn er voor professionele samenwerking maar ook om samen plezier te maken en plezier te halen uit het waarmaken van onze missie.  

De medewerkers van RBOB De Kempen worden uitgedaagd om na te denken over de invulling van het onderwijs. Het is daarbij van belang dat de onderwijsgevenden zich blijven ontwikkelen op het gebied van pedagogiek, didactiek en ICT vaardigheden.

RBOB vindt het niet alleen belangrijk dat medewerkers zich binnen het  vakgebied kunnen ontwikkelen, ook persoonlijke groei en werkgeluk zijn belangrijk. RBOB De Kempen heeft daarom een samenwerking met GoodHabitz!. Dit is een online platform met digitale trainingen om je professionele vaardigheden te ontwikkelen die geschikt zijn voor alle medewerkers. Daarnaast neemt RBOB jaarlijks deel aan het Klassewerkplekonderzoek en geeft daarmee gerichte aandacht aan het werkgeluk op haar scholen. Wist je dat tien van onze scholen de titel 'Klassewerkplek 2023' in de wacht hebben gesleept? Daar zijn wij samen ontzettend trots op! 
Cookie instellingen